ویتامین K2 یک ویتامین محلول در چربی است و با ویتامین K1 متفاوت است. این ویتامین در غذاهای حیوانی مثل گوشت و پنیر حیوانی وجود دارد. در حالیکه ویتامین K1 در غذاهای گیاهی مثل سبزیجات وجود دارد. در اینجا به تعدادی از مزایای ویتامین K2 اشاره می‌کنیم. این فواید از نظر علمی کاملا ثابت شده اند و این مطلب نتیجه جدیدترین تحقیقات در این زمینه می باشد.

۱-پیشگیری از بیماری‌های عروقی

مصرف این ویتامین به پروتئین GLA در جلوگیری از انباشت کلسیم درون رگ‌ها کمک می‌کند. مطالعات نشان داده که هر چه این ویتامین بیشتر مصرف شود، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی کاهش می‌یابد.

۲- تقویت استخوان و جلوگیری از نرمی استخوان

ویتامین K2 به فعال شدن پروتئین اوستوکالسین که در استخوان ساخته می‌شود کمک می کند. پروتئین اوستوکالسین نقشی مهم در تقویت استخوان دارد و یکی از وظایف آن رساندن کلسیم به استخوان است.

۳- می‌تواند از برخی سرطان‌ها جلوگیری کند

مطالعات نشان داده که ویتامین K2 می‌تواند در پیش گیری از سرطان پروستات موثر باشد و از رشد سلول‌های سرطانی جلوگیری کند در حالیکه ویتامین K1 این مزیت را ندارد.

۴- برای تقویت دندان‌ها مفید است

ویتامین K2 به جذب کلسیم کمک کرده و این موضوع به سلامت دهان و دندان کمک می‌کند. همچنین ویتامین K2 تاثیر مثبتی روی پروتئین اوستوکالسین و GLA می‌گذارد که هر دو درون دندان وجود دارند

ادامه مطلب لینک زیر:

11 فایده مهم ویتامین K2 که مصرف آن را ضروری می کند!

درد مچ یا قوزک پا،علل، نشانه ها، روشهای درمان خانگی و نکات دیگر

طرز تهیه 12 غذای بسیار مقوی و خوشمزه برای کودکان 1 تا 5 ساله

11 فایده مهم ویتامین K2 که مصرف آن را ضروری می کند!

ویتامین ,k2 ,کند ,مصرف ,پروتئین ,جلوگیری ,ویتامین k2 ,پروتئین اوستوکالسین ,این ویتامین ,ویتامین k1 ,می کند

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گفتاردرمانی تبریز اشتیاق گروه آموزش ریاضی شهرستان تنگستان اجاق گریل صنعتی چــاپخـانـه بی نظیر شهرکرد میلاد رحمتی طولارود بیماری های چشم انحصار نوشتن در دست قلب است و نه قلم مجله ایران - iranmag یادگیری آنلاین، راز موفقیت در آموزش زبان انگلیسی